zatvori
FilmKultura

5 novih trailera koje trebate pogledati

5 novih trailera koje trebate pogledati

Donosimo trailere za filmove i serije koje trebate pogledati u 2019 godini: Doctor Sleep, Frozen 2, Pennyworth, i još mnogo toga.

Autor: Parametar.com

Ponekad je lijepo kada film samo podstiče vaše misli na ideje, čak i ako ono što se dešava na ekranu nije nužno i najtočnije.

1. Doctor Sleep

Ewan McGregor tumači Dannyja Torrancea, koji je sada odrasla osoba u svojim 40tima, te pati od istih demona koji su opsjedali i njegovog oca, dok se i dalje nosi s traumama koje je zadobio u Overlook hotelu kao dijete. Film izlazi 8. novembra.

2. Frozen 2

Disney je ove sedmice objavio prvi trejler za Frozen 2, zadirkujući film koji izgleda kao ravnoteža mnogo tamnijeg tona od originala sa još uvijek velikim i uzbuđujućim smislom za avanturu. Izlazi 22. novembra.

3. Pennyworth

Stigao je prvi trailer za nadolazeću Batman prequel seriju Pennyworth. Pennyworth izgleda kao iznenađujuće zabavan spinof sa vibrom klasičnog akcionog filma. Prikazivanje počinje 28. jula na Epixu.

4. Official Secrets

Keira Knightley glumi Katharine Gun, prevodioca GCHQ-a koji je 2003. godine procurio informacije o planu Sjedinjenih Država da se uhvate u koštac s diplomatama UN-a koje su bile na rubu oko podrške invaziji na Irak. Film izlazi 30. avgusta.

5. Dark 2

Nestalo dijete postavlja četiri porodice na ludu potragu za odgovorima dok otkrivaju misteriju koja se bavi umom i koja obuhvata tri generacije. Serija se vraća 21. juna.

Izvor: Theverge

Tagovi: 2019filmserijaTrailer

Ostavite komentar