zatvori
FilmKultura

Pogledajte pet trailera za filmove koji dolaze ovog ljeta

Pogledajte pet trailera za filmove koji dolaze ovog ljeta

Donosimo još nekoliko trailera za filmove koje trebate pogledati u 2019. godini. Hobbs & Shaw, Charlie’s Angels, The Current War, i još dosta toga.

Autor: Parametar.com

Hobbs & Shaw

Svi traileri za Hobbs & Shaw su se pokazali jako dobri, i da su sigurni u ono sto rade. Ovaj konačni trailer traje skoro pola svog vremena na napetoj, čistoj akciji koja izgleda da je upravo ono što Fast & Furious fanovi traže od ovog spinoffa. Izlazi 2. avgusta.

Charlie’s Angels

Elizabeth Banks ponovo pokreće Charlie’s Angels filmom koji je napisala, režirala, pa čak i glumila. Dolazeći od Elizabeth Banks , nije iznenađenje da se ponovno pokreće komedija sa svim špijunskim stvarima. Film izlazi u novembru.

Queen & Slim

Lena Waithe je pisac ovog predivnog, tmurnog filma o crnom paru koji ide u bijeg nakon što se agresivni policijski susret završi tako da jedan od njih ubije policajca u odbrani. Film je režirala Melina Matsoukas, koja je snimila “Formation” video, a izgleda da je to sasvim drugačiji pogled na priču o policijskoj pucnjavi. Izlazi 27. novembra.

The Current War

Ovaj film je promijenjen nekoliko godina nakon što je kompanija Weinstein poremetila planove za prvo izdanje. Recenzije nisu bile sjajne, što verovatno govori o nedostatku hitnosti da se film prenese u pozorišta, ali osećam kao da sa ovim brojnim zvjezdama i opštom kulturnom svešću u cijeloj Teslinoj vs Edisonovoj stvari, treba da postoji neki interes . Film konačno izlazi u oktobru.

The Good Liar

Priznajem, mislio sam da će ovo biti dosadno jer počinje sa romantikom između dvoje ljudi sa veoma bijelom kosom, ali se brzo pretvara u napeti triler o prevarantu koji pokušava da prevari dobrostojeću udovicu Betty McLeish. Izlazi 15. novembra.

Izvor: Theverge

Tagovi: 2019Hobbs & ShawThe Current Wartraileri

Ostavite komentar